Kanava

Eveo on uusi kotimainen, itsenäinen, valtakunnallinen ja vapaasti katsottava tv-kanava. Täysin uudistunut tv-kanava aloitti päivittäiset tv-lähetykset maanantaina 1.1.2024

Eveo tv-kanava brändeineen siirtyi 17.11.2023 yrityskaupan myötä Eveo Oy -nimiselle uudelle yritykselle. Eveo Oy on täysin yksityisessä suomalaisessa omistuksessa ja sen takana kolme suomalaista tv-alan ammattilaista.

Kanavan pääkohderyhmänä on +45 -vuotiaat suomalaiset. Tarjoamme tälle kotimaisille katsojakohderyhmälle uuden tavan nauttia uudenlaisista ohjelmista uusilla kohderyhmää puhuttelevilla tähdillä. Lisäksi haluamme tarjota pienille ja keskisuurille tv-tuotantotahoille töitä tarjoamalle heille selkeän uuden alustan päästä parrasvaloihin.

Näymme päivittäin sekä antennissa että kaapelissa. Lähetysaikamme ovat 11.3.2024 alkaen:

antennitalouksissa ma - su klo 8.30 - 10.00 + 15.30 - 21.00
kaapelitalouksissa ma - su klo 8.30 - 10.00 + 15.30 - 00.00
HUOM. Poikkeukset Tangojen ja Iskelmäviikon lähetysaikojen suhteen. Lue lisää 


Löydät meidät,

*Digitan antenniverkosta kanavapaikalta 17. Näkyvyysalueemme näet TÄSTÄ
*Kaikkien kaapelioperaattorien Elisa, DNA, Telia, Ålcom kanavavalikosta. Kanavapaikkamme on 17. Näkyvyysalue koko Suomi.

Uudemmat televisiovastaanottimet päivittävät itsensä automaattisesti kaikkien kanavien osalta. Jos Eveo ei näy niin lähde liikkeelle alla olevista kahdesta asiasta

  1. Asutko antennitaloudessa - lue lisää TÄSTÄ 
  2. Asutko kaapelitaloudessa - ole yhteydessä kaapelioperaattorisi asiakaspalveluun