31/03/2024

Eveo kasvaa & tavoittaa

Täysin uudistunut yksityinen, kotimainen, kaupallinen ja valtakunnallinen tv-kanava Eveo aloitti päivittäiset tv-lähetykset 1.1.2024

Eveo näkyy sekä antenni- että kaapelitalouksissa. Antennitalouksissa Oulu - Kuusamo linjan eteläpuolella ja kaapelitalouksissa kautta maan kaikilla operaattoreilla (kts. eveo.fi/kanava).
Lähetyksemme ovat joka päivä,
Antennitalouksiin klo 15.30-20.30
Kaapelitalouksiin klo 15.30-00.00

Vasta kolmen(3) kuukauden jälkeen kanava on kasvanut todella nopeasti. Tällä hetkellä kanava tavoittaa,
*viikottain neljännesmiljoona ERI katsojaa
*kuukausittain reilusti yli puoli miljoona ERI katsojaa
Kanavan tavoittavuus kasvaa 6-8% tahdilla
Lähde: Digita Oy, yliyönraportointi 1-3/2024

Kanavalla on VAIN yksi kohderyhmä, +45 -vuotiaat suomalaiset. Tätä kohderyhmää edustaa yli 2 700 000 suomalaista. Ohjelmistomme on luotu palvelemaan tätä kohderyhmää. Tv-kanavan ensimmäinen profiilitutkimus tukee tätä sillä 75% kanavan katsojista on yli 45 -vuotiaita.
Lähde: Feelback Oy, Eveo tv-kanava profiilitutkimus 3/2024, n 313 henkilöä

Eveo Oy: "Tarjoamme kotimaisille katsojille uuden tavan nauttia uudenlaisista ohjelmista uusilla kohderyhmää puhuttelevilla tähdillä."

Emme rakenna mediatyhtiötä vaan alustaa / mahdollistajaa joka ennen kaikkea pienille ja kotimaisille tuotantotahoille. Sitä kautta tarjoamme heille töitä nyt ja tulevaisuudessa. Kanavalla on jo nyt liki 20 eri tuotantotahoa.
Eveo Oy: "Haluamme tarjota pienille ja keskisuurille tv- tuotantotahoille töitä tarjoamalle heille  selkeän uuden alustan päästä parrasvaloihin."
Kysy lisää meidän poikkeuksellisesti mallista!

Huomaa myös, että kanavan takana on päivittäin 5 henkilöä