Mainosta Eveolla

Televisiomainonnan ostamisen on oltava helppoa ja yksinkertaista. Uskomme, että jokaisella suomalaiselle yrityksellä pitää olla varaa ja taitoa ostaa televisiomainontaa. Ostamisen pitää olla ymmärrettävää ilman mitään ylimääräisiä jargonioita.

Meillä sekä prime (klo 17.00 - 00.00) että off prime (klo 00.00 - 17.00) time ovat samanhintaisia.

Eveolla tv-mainonnan ostotavat ovat muilta kanavilta tuttuja:

1. Katkomainonta‍

Katkomainontaa esitetään ohjelmien välissä ja keskellä, niille varatuilla mainoskatkoilla. Mainoskatkot erotetaan TV-ohjelmistosta katkotunnistein ja mainontaa saa esittää vain tietyn määrän per ohjelmatunti.

1.1 Kelluvassa mainonnassa mainoksesi sijoitellaan kanavalle ja ohjelmistoon tavoittelemasi kohderyhmän ja sovitun tavoittavuuden mukaan.

Eveon mainospaketit ovat alkaen 990€ +alv24%. Tällä saat sillä yhden viikon valtakunnallisen tv-kampanjan jossa mainoksesi näkyy yhteensä 18 kertaa

Tehokkain pakettimme on nimeltäään Stadion. Jos sinulla on 20" spotti niin saat 4 900€:lla upean valtakunnallisen tv-kampanjan jossa mainoksesi näkyy 4 viikon aikana 85 kertaa!

1.2 Ohjelmaostamisessa mainonta esitetään joko täysin tai pääosin sovitun TV-ohjelman katkoilla.

Esimerkiksi Sinun valitsemasi ohjelman mainoskatkon yhteydessä esitetty yksi (1) 20" spotti maksaa 75€ + alv24%

2. Ohjelmayhteistyö‍

Ohjelmayhteistyössä mainostaja osallistuu ohjelman tarjoamiseen ja tästä kerrotaan katsojille tunnistein. Tunnisteet, sekä 5" alku-ja lopputunnisteet että 3" katkotunnisteet, kuuluvat kanavan ohjelma-aikaan ja niiden muotoa sitovat mm. EU direktiiivit, Suomen lait.

2.1 Kelluvassa ohjelmayhteistyössä tunnisteet (“ohjelman tarjoaa” -tunniste) sijoitellaan ohjelmistoon kohderyhmän ja tavoittavuuden mukaan.

2.2. Räätälöidyssä ohjelmayhteistyössä brändisi on mukana tietyssä, sovitussa ohjelmassa tai ohjelmissa. Räätälöityyn ohjelmayhteistyöhön voidaan rakentaa sisällöllisiä näkyvyyselementtejä.

Kysy lisää uudesta ohjelmistostamme vuoden 2024 ja 2025 osalta

Hinnastomme TÄSTÄ 
Myyntiehdot TÄSTÄ

Ota yhteyttä myyntimme, niin jutellaan lisää myynti ( a ) eveo.fi / 040 535 2020

Ota meihin yhteyttä

Tomi Hakola

Kaupallinen johtaja
Eveo Oy

Tiia Karjalainen

Avainasiakaspäällikkö
Eveo Oy

Jari Kupiainen

Avainasiakaspäällikkö
Eveo Oy