TANGOMARKKINOIDEN
LAULUKILPAILU 2024

ÄÄNESTYS 2 VAIHE

miesten Sarjan videot

Äänestykseen
Baltzar Kyösti

55 Laukaa

Musiikki on ollut elämässäni nuoruudesta asti lähellä sydäntäni. Tykkään laulaa iskelmämusiikkia ja tangoa laidasta laitaan. Olen ollut mukana seurakuntatyössä erinlaisissa tehtävissä ,mm. musiikin parissa ja konserteissa laulamassa.

Berg Robin

44 Lahti

Olen 44 vuotias laulaja ja lauluntekijä Lahdesta. Musiikki on kulkenut mukanani kaikki 44 vuotta enemmän tai vähemmän.Viimeisimpien vuosien aikana olen tehnyt musiikkia muille. Nyt koen että on oma aikani nousta lavalle ja näyttää mitä minulla on annettavaa iskelmämusiikille.

Hautaniemi Harri

35 Ulvila

35 vuotias hurmaava taksinkuljettaja Ulvilasta.

Honkanen Otto

26 Järvenpää

Asun Järvenpäässä, pidän laulamisesta. Perheellinen kahden lapsen isä ja yhden vaimon aviomies.

Jefremoff Mika

46 Tornio

Olen helposti lähestyttävä rempseä Lapinmies. Taide ja musiikki on ollut aina minulle tärkeitä asioita elämässäni. Jollakin tavalla sitä luovuutta on vain välitettävä maailmalle, Oli se sitten laululla/musiikilla tai kuvien taidemaalauksilla rekkojen kyljissä. En osaa olla paikallani! Musiikillisen kipinän olen saanut vanhemmiltani, meillä on aina kuunneltu ja laulettu iskelmää ja erityisesti tangoja, niin kauan kuin muistan. Harrastuksina minulla tietysti on laulu ja oman orkesterin kanssa tanssipaikoilla esiintyminen, sekä autotaidemaalaus, mikä on myös minun toinen työni. Tietysti myös perheeni on minulle tärkeä!

Kamula Jyrki

25 Pyhäntä

Olen 25-vuotias laulunharrastaja. Työskentelen myyjänä K-marketissa. Minulla ei oo vaimoo, lapsia, kissoja eikä koiria. Olen joskus käynyt laulutunneilla, laulu elää minussa ja minä laulussa. Lauluvideoitani on näkyvillä YouTubessa nimimerkillä youtubejuti ja instagramissa nimellä klassikkolaulaja

Kauppi Kullervo

33 Säkylä

Syksyllä 34 vuotta täyttävä myyjä/muusikko Säkylästä. Viime vuonna oma matka vei aina Seinäjoelle asti, joka oli hieno kokemus. Vähän jäi vielä sopivasti hampaankoloon ja olen valmis ottamaan vielä yhden stepin ylöspäin.

Kuusisto Markus

48 Sastamala

48v laulaja, jolla jo pitkä kokemus esiintymisestä. Ammattina sairaanhoitaja/hieroja/terapeutti. Vuonna 2009 viimeksi osallistunut Tangoihin sijoittuen silloin 8 joukkoon. Musiikki on intohimoni. Se tuo iloa, auttaa suruissa ja murheissa. Musiikki on terapeuttista. Olen vahvimmillani yleisön edessä ja koen eläväni lavalla tuoden tekstiin tunnetta. Olisiko nyt aika päästä näyttämään se tangoissa uudelleen?!

Köngäs Ville

24 Tornio

Musiikin moniottelija Torniosta. Musiikki on kulkenut läpi elämäni mukana. Olen laulanut ennenkuin olen puhunut. Ensimmäinen lauluni oli nimenomaan tango eli Satumaa, olin tällöin 2-vuotias. Olen syntymästään sokea mutta se ei ole haitannut, korkeintaan hidastanut. "Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä." kuten Antoine de Saint-Exuperyn klassikkokirjasta Pikku Prinssi siteerataan. Kohti unelmia ja uusia kokemuksia. Olen valmistunut vuonna 2023 Pop & Jazz Konservatorio Lappiasta eli Tornion konsasta muusikoksi. Sen jälkeen olen esiintynyt bändini kanssa ja tehnyt musiikkia. Olen myös toiminut juontajana 10-vuotiaasta saakka Satama Open Air tapahtumassa eli sitäkin pestiä takana jo 14-vuotta. Harrastan radiotoimintaa ja teen radio-ohjelmia. Olen romantikko ja vanha sielu joka etsii kaikesta jotain kaunista. <3

Laakso Harri

45 Imatra

Olen Harri Laakso 45vuotias(täytän tässä kuussa 46) perheellinen paperiprosessin hoitaja Ruokolahdelta. Opiskelen töiden ohessa tällä hetkellä esitys ja teatteritekniikan ammattitutkintoa. Harrastan musiikkia laulaen ja soittaen bändissä ja karaoken muodossa, teen miksaus keikkoja bändeille, kisailen silloin tällöin erillaisissa llaulukisoissa, laulan kuorossa ja myös musiikkiteatterissa yms. Kesäisin veneillään Saimaalla perheen kanssa. Hyvää tango vuotta 2024 kaikille

Lindgren Mertsi

43 Kerava

Olen Mertsi Lindgren 43- vuotias säntillinen, ulospäin suuntautunut, innokas ja tavoitteellinen kulttuurialan ammattilainen Keravalta. Olen saanut esiintyä useilla areenoilla ja kokemusta muusikkona olemisesta on karttunut mielin määrin. Uteliaana odotan että kuinka pääsen maustamaan tangogenreä omalla kokemuksellani ja myös oppimaan uutta. Uskon että laulajan työ on arvokasta ihmisten palvelutyötä ja hyvän mielen lääkettä.

Lumberg Roger

34 Pöytyä

Olen energinen, innokas ja vauhdikas, eli ihan perinteinen adhd tapaus, jonka kanssa harvoin on tylsää. Asun maalla ja pihapiirissä tallustaa tällähetkellä 16 hevosta/ ponia ja opiskelen hevospalveluiden tuottajaksi. Tavoitteena hevosavusteisen terapia ja tukitoiminnan toteuttaminen. Nuorisotyötä pidän erittäin tärkeänä ja mukana tukiperhe toiminnassa. Musiikki on aina kuulunut elämääni ja haave on ollutkin saada ura musiikin parista.

Rannila Kalle-Eevert

26 Vantaa

26-vuotias laulamista, lentopalloa ja tietokonepelejä harrastava insinööri! Laulaminen ja teatteri ollut aina lähellä sydäntä, mutta harrastaminen jäänyt omaksi iloksi. Tangomarkkinoille moni ystävä on sanonut, jotta pitäisi hakea; nyt vihdoin koitti aika, kun uskallusta riitti! Musiikkitaustaa ei hirveästi, mutta teatteritaustaa lukioajoilta, toki jääneet sinne taakse. Ilolla odotan mitä tangomarkkinat tuo tullessaan!

Remes Juha

40 Kuopio

Muusikko, musiikinopettaja. Olen soittanut lapsesta asti pianoa sekä laulaminen alkoi kiinnostamaan myöhemmin. Tykkään erityisesti laulaa iskelmä- ja tanssimusiikkia.

Roth Jari

55 Ähtäri

Sosiaalinen pikku mies laulanu tuttipullo ikäisestä asti

Rusanen Juha-Pekka

33 Kiuruvesi

Olen 33-vuotias laulava kaupunginjohtaja Kiuruvedeltä. Vapaa-aikana tykkään laulaa, lukea ja viettää aikaa läheisten kanssa. Musiikki on ollut aina lähellä sydäntäni. Vuosien varrella olen jonkun verran esiintynyt. Osallistunut myös laulukilpailuihin. Pisimmälle olen päässyt Kainuun tangolaulun taitokisoissa, jossa pääsin muutama vuosi takaperin finaaliin asti. Musiikkikokemusta olen saanut myös paikallisradiotoimittajana.

Salmi Janne

33 Pori

Moi. Olen Janne Salmi. 33-vuotias muusikko Porista. Olen soittanut kohta 30 vuotta rumpuja ja laulanut n. 15 vuotta. Olen toisen polven muusikko ja nimenomaan perinteinen tanssimusiikki on siirtynyt itselleni verenperintönä. Tango onkin luonnollinen suunta lähteä työstämään musiikillista uraansa eteen päin.

Schukov Pauli

60 Järvenpää

Aikuisen ikään ehtinyt itseoppinut muusikko, laulaja, kilpatanssija, kosketinsoittaja. Kahden aikuisen pojan isä ja isoisä kahdelle pojalle. Ennen korona-aikaa keikkailua "OneManOrchestra" -periaatteella yksityistilaisuuksissa ja yritysten juhlissa. Tällä hetkellä keikkailua järvenpääläisen "Cava-bandin" kanssa. (Bandin jäsenet kilpatanssijoita).Vieraillut solistina useita kertoja Tuusulanjärven Big Bandissa ja Hyvinkään Rautatiesoittajien puhallinorkesterissa. Tangoseniorikilpailussa kakkossijat vuosilta 2008 ja 2018. Voitto vuonna 2022. Haaveena mm. tehdä äänite, joka olisi temmoltaan kilpatanssiin sopiva ja sitä voisi käyttää tanssiurheilukilpailujen musiikkina. "Nyt jos koskaan tarttis saada jotain näkyvää aikaan?"

Vatjus Elias

42 Oulu

Musiikki ja laulaminen vie miestä kiihtyvää kyytiä. Haaveena on laulajan ammatti ja toivon että kilpailu avaisi portteja musiikki alan mahdollisuuksiin ja pääsisin vielä toteuttamaan pienestä pojasta asti alkaneen unelman.

Änestys on päättynyt (1 month sitten)
Powered by Sillisatama

LISÄTIETOJA

Kilpailijat
Terhi Sytelä
Laulukilpailun tuottaja
p. 044 333 0379
laulukilpailu@tangomarkkinat.fi

Median yhteydenotot
Pasi Ojala
Toimitusjohtaja
Seinäjoen Tangomarkkinat Oy 

p. 044 7309 255
pasi.ojala@tangomarkkinat.fi