miesten Sarjan videot

Äänestykseen
Baltzar Kyösti

55 Laukaa

Musiikki on ollut elämässäni nuoruudesta asti lähellä sydäntäni. Tykkään laulaa iskelmämusiikkia ja tangoa laidasta laitaan. Olen ollut mukana seurakuntatyössä erinlaisissa tehtävissä ,mm. musiikin parissa ja konserteissa laulamassa.

Berg Robin

44 Lahti

Olen 44 vuotias laulaja ja lauluntekijä Lahdesta. Musiikki on kulkenut mukanani kaikki 44 vuotta enemmän tai vähemmän.Viimeisimpien vuosien aikana olen tehnyt musiikkia muille. Nyt koen että on oma aikani nousta lavalle ja näyttää mitä minulla on annettavaa iskelmämusiikille.

Bollström Rainer

60 Vihtavuori

Olen esiintynyt noin 30v kiertäen Suomen tanssilavoja tehnyt noin 10 pitkäsoitto levyä joista useimmat olleet Tätä Suomi tanssii listan kärjessä.

Einola Jarno

44 Nokia

Moro. Mä oon Jaska, laajaa genreä hallitseva itseoppinut tuleva tangokuningas.

Eteläranta Kristijan

32 Äänekoski

Olen 32 vuotias lähihoitaja Äänekoskelta, joka töiden ohella harrastaa laulamista. Omaa musiikkia olen julkaissut muutaman biisin verran ja olen ollut jo kertaalleen mukana tangomarkkinoilla.

Hammar Kalle

34 Lahti

Aktiivinen jääkiekkoilu loppui parikymppisenä ja siinä tulikin käännekohta elämässäni, kun oli etsittävä uusia suuntia. Suuntana päädyin alkamaan yrittäjäksi ja siitä lähtien olenkin työskennellyt yrittäjänä, päätoimialana rakennusala. Vuosien varrella musiikista, erityisesti laulamisesta ja sen opiskelusta on tullut iso osa elämääni sekä noin 7 vuotta olen saanut esiintyä perustamamme yhtyeen solistina. Paljon tykkään tehdä asioita sekä auttaa ihmisiä ja sitten vastapainoksi nauttia lepäämisestä aina kun on sen hetki. Tähän kun tiivistetään tärkeimmät niin tärkeimpinä asioina sanoisin, että olen rakastava aviomies ja isä ihanille tyttärilleni.

Hanhinen Kimmo

45 Espoo

Kolmannen kerran tangomarkkinoille pyrkivä perheen isä, jolle musiikki on aina ollut tärkeä asia elämässä. Viime vuosina laulaminen ja muusikin teko on tuonut vastapainoa arkeen ja nyt on aika katsoa voisiko musiikki ja laulaminen tarjota enemmänkin sisältöä elämään kuin vain harrastus mielessä.

Hautaniemi Harri

35 Ulvila

35 vuotias hurmaava taksinkuljettaja Ulvilasta.

Honkanen Otto

26 Järvenpää

Asun Järvenpäässä, pidän laulamisesta. Perheellinen kahden lapsen isä ja yhden vaimon aviomies.

Ikonen Jyrki

38 Joensuu

Olen laulava lastenhoitaja ja omakustanneartisti Joensuusta. Viimeiset pari vuotta panostanut artistin uraan oman musiikin sekä keikkailun myötä. Teen keikkoja soolona mm. hoivakodeissa sekä erilaisissa tapahtumissa. Saavutuksista mainittakoon Loistava laulaja 2024 laulukilpailun voitto tänä keväänä. Olen onnekseni saanut toteuttaa haaveitani laulaen ja sen on ihanaa. Tangolaulukilpailu kuuluu niihin toteutumattomiin haaveisiin.

Iloniemi Matti

21 Seinäjoki

Insinööriopiskelija, autoharrastaja, laulajanalku, näyttelijänalku, somettaja. Ja vielä Seinäjokinen!

Jefremoff Mika

46 Tornio

Olen helposti lähestyttävä rempseä Lapinmies. Taide ja musiikki on ollut aina minulle tärkeitä asioita elämässäni. Jollakin tavalla sitä luovuutta on vain välitettävä maailmalle, Oli se sitten laululla/musiikilla tai kuvien taidemaalauksilla rekkojen kyljissä. En osaa olla paikallani! Musiikillisen kipinän olen saanut vanhemmiltani, meillä on aina kuunneltu ja laulettu iskelmää ja erityisesti tangoja, niin kauan kuin muistan. Harrastuksina minulla tietysti on laulu ja oman orkesterin kanssa tanssipaikoilla esiintyminen, sekä autotaidemaalaus, mikä on myös minun toinen työni. Tietysti myös perheeni on minulle tärkeä!

Jussi Sami

39 Alahärmä

Laulu harrastus alkoi 2008 härmän kylpylässä 2008, vaikka laulanu olen jo lapsena. Innostus kilpailuihin alkoi 2014, ja ensimäisen kerran tangomaratonissa 2018

Kamula Jyrki

25 Pyhäntä

Olen 25-vuotias laulunharrastaja. Työskentelen myyjänä K-marketissa. Minulla ei oo vaimoo, lapsia, kissoja eikä koiria. Olen joskus käynyt laulutunneilla, laulu elää minussa ja minä laulussa. Lauluvideoitani on näkyvillä YouTubessa nimimerkillä youtubejuti ja instagramissa nimellä klassikkolaulaja

Kauppi Kullervo

33 Säkylä

Syksyllä 34 vuotta täyttävä myyjä/muusikko Säkylästä. Viime vuonna oma matka vei aina Seinäjoelle asti, joka oli hieno kokemus. Vähän jäi vielä sopivasti hampaankoloon ja olen valmis ottamaan vielä yhden stepin ylöspäin.

Kekäläinen Simo

33 Oulu

33-vuotias markkinointijohtaja ja laulaja, jonka haaveena päästä esiintymään musikaalien areenoille. Nautin ja esitän monipuolisesti kaikenlaista musiikkia.

Kontkanen Tero

41 Vantaa

Kilpakaraokea harrastava yrittäjä. Koulutukselta olen merkonomi ja opiskelen myös tällä hetkellä toista tutkintoa, joka on esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto. Olen urheilullinen ja kilpahenkinen. Tsemppaan ja tuen aina kaikkia elämän haasteissa positiivisuuden kautta.

Kuusisto Markus

48 Sastamala

48v laulaja, jolla jo pitkä kokemus esiintymisestä. Ammattina sairaanhoitaja/hieroja/terapeutti. Vuonna 2009 viimeksi osallistunut Tangoihin sijoittuen silloin 8 joukkoon. Musiikki on intohimoni. Se tuo iloa, auttaa suruissa ja murheissa. Musiikki on terapeuttista. Olen vahvimmillani yleisön edessä ja koen eläväni lavalla tuoden tekstiin tunnetta. Olisiko nyt aika päästä näyttämään se tangoissa uudelleen?!

Kärkkäinen Juha Fredrik

 54 Vieremä

Olen 54- vuotias mies Vieremältä. Luonteeltani olen rauhallinen, sympaattinen, avoin ja helposti lähestyttävä. Tangolaulaminen on aina ollut intohimoni ja olen alusta asti seurannut tangomarkkinoita. Olen aina haaveillut tangokuninkuudesta ja muutaman kerran myös ollut osallisena kilpailussa. Tavoitteeni on tällä kertaa päästä pidemmälle, kuin edellisillä kerroilla. Olen parhaimmillani live laulamisessa, sillä pystyn tulkitsemaan tangoa elämänkokemukseni kautta. Tykkään myös rytmimusiikista, soitan rumpuja päivittäin. Musiikin lisäksi tykkään käydä kuntosalilla. Jos pääsen jatkoon, lupaan kehittää itseäni ja panostaa kilpailuun täysin.

Köngäs Ville

24 Tornio

Musiikin moniottelija Torniosta. Musiikki on kulkenut läpi elämäni mukana. Olen laulanut ennenkuin olen puhunut. Ensimmäinen lauluni oli nimenomaan tango eli Satumaa, olin tällöin 2-vuotias. Olen syntymästään sokea mutta se ei ole haitannut, korkeintaan hidastanut. "Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä." kuten Antoine de Saint-Exuperyn klassikkokirjasta Pikku Prinssi siteerataan. Kohti unelmia ja uusia kokemuksia. Olen valmistunut vuonna 2023 Pop & Jazz Konservatorio Lappiasta eli Tornion konsasta muusikoksi. Sen jälkeen olen esiintynyt bändini kanssa ja tehnyt musiikkia. Olen myös toiminut juontajana 10-vuotiaasta saakka Satama Open Air tapahtumassa eli sitäkin pestiä takana jo 14-vuotta. Harrastan radiotoimintaa ja teen radio-ohjelmia. Olen romantikko ja vanha sielu joka etsii kaikesta jotain kaunista. <3

Laakso Harri

45 Imatra

Olen Harri Laakso 45vuotias(täytän tässä kuussa 46) perheellinen paperiprosessin hoitaja Ruokolahdelta. Opiskelen töiden ohessa tällä hetkellä esitys ja teatteritekniikan ammattitutkintoa. Harrastan musiikkia laulaen ja soittaen bändissä ja karaoken muodossa, teen miksaus keikkoja bändeille, kisailen silloin tällöin erillaisissa llaulukisoissa, laulan kuorossa ja myös musiikkiteatterissa yms. Kesäisin veneillään Saimaalla perheen kanssa. Hyvää tango vuotta 2024 kaikille

Laatikainen Harri

49 Tampere

Poikani oli viime vuonna finaalissa, tänä vuonna on isän vuoro koittaa miten pitkälle tangomatka vie. Aktiivista lauluharrastusta takana n.5 vuotta josta hetken aikaa bändihommiakin. Nuorena miehenä lauluharrastus oli hieman totisempaakin, mutta unohtui sitten 20 vuodeksi mut onneksi tuli innostuttua uudestaan, mukava harrastus.

Lantta Jussi

34 Kouvola

Musiikkia rakastava miekkonen, jolla on laulu lähellä sydäntä.

Latikka Jussi

50 Helsinki

Olen IT-nörtti, jolla on runoilijasielu. Asun Helsingissä, mutta olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Kauhavalta. Opiskelin musiikkia Sibelius-Akatemiassa ja IT-alaa Haaga-Helia AMK:ssa. Olen toiminut myös elokuvasäveltäjänä ja taksikuskina. Paras laulunopettajani oli Matin ja Tepon veli, Seppo. Tango on aina ollut sydäntäni lähellä. Ihailen suuresti Olavi Virtaa. Minulla on vaimo ja kolme lasta.

Lehtonen Aki

52 Järvenpää

Musiikkia harrastava ammattikoulun ope. Sydän pamppailee tangon tahtiin. Laulanut enemmän ja vähemmän tosissaan vuosia. Nykyään veri on alkanut taas tosissaan vetämään esiintymisen ja tunteiden tulkitsemisen pariin.

Lehtonen Jony

36 Jokela

Olen 36 vuotias mies Uudeltamaalta. Musiikki on kuulunut osana elämääni jo lapsesta asti. Olen esiintynyt usein erilaisilla tilaisuuksissa, joten esiintyminen on minulle luontevaa ja helppoa.

Lehtovirta Petri

40 Kerava

Lyhyesti. Positiivinen, nauravainen ja aina iloinen..kahden pojan isä. Tällähetkellä Cm töissä ja toiveena päästä elättää itseä laulajana. Musiikki ja laulaminen on intohimo ja pakokeino arjesta.

Lindeman Pauli

41 Turku

Olen Pauli Lindeman Turusta 41v. Olen osallistunut muutamiin laulukilpailuihin ja joistakin on tullut menestystä. Laila ja Olavi laulukilpailu sijoitus 1 vuonna 2021, Loistava laulaja sijoitus 2 vuonna 2024

Lindgren Kyösti

48 Oulu

Musiikkia rakastava rento reilu tyyppi. Yrittäjä taustainen 4 lapsen isä. Laulaminen ja musiikki on kuulunut elämääni aina. Siitä saa voimaa, iloa ja lohtua. Ja se sopii kaikenlaisiin elämän tilanteisiin ja vaiheisiin.

Lindgren Mertsi

43 Kerava

Olen Mertsi Lindgren 43- vuotias säntillinen, ulospäin suuntautunut, innokas ja tavoitteellinen kulttuurialan ammattilainen Keravalta. Olen saanut esiintyä useilla areenoilla ja kokemusta muusikkona olemisesta on karttunut mielin määrin. Uteliaana odotan että kuinka pääsen maustamaan tangogenreä omalla kokemuksellani ja myös oppimaan uutta. Uskon että laulajan työ on arvokasta ihmisten palvelutyötä ja hyvän mielen lääkettä.

Lumberg Roger

34 Pöytyä

Olen energinen, innokas ja vauhdikas, eli ihan perinteinen adhd tapaus, jonka kanssa harvoin on tylsää. Asun maalla ja pihapiirissä tallustaa tällähetkellä 16 hevosta/ ponia ja opiskelen hevospalveluiden tuottajaksi. Tavoitteena hevosavusteisen terapia ja tukitoiminnan toteuttaminen. Nuorisotyötä pidän erittäin tärkeänä ja mukana tukiperhe toiminnassa. Musiikki on aina kuulunut elämääni ja haave on ollutkin saada ura musiikin parista.

Moilanen Hannu

68 Sastamala

Aktiivinen laulun harrastaja, tangot ihan huippua ja iskelmät myös. Kuorolaulua takana ja karaokea, totta kai. Muutama laulutuntikin takana jokunen vuosi sitten. Luovan alan yrittäjä 23 viime vuoden ajan, eläkkeelläkin jo siinä yrittelyn sivussa nykyisin...

Nurkkala Matti

60 Oulu

Musiikki on kulkenut mukanani koko elämäni ajan, niin työssä kuin vapaa-ajalla. Yrittäjäurani aikana musiikki on ollut osana ravintolatyössä ja festivaalin järjestäjänä. Nykyään metallialalla musiikki ei ole osa työtä, mutta vapaa-ajalla on musiikille ollut mahdollista antaa aikaa ja panostaa intohimooni laulamiseen. Olen laulanut viimeiset 20 vuotta. Olen laulanut paljon karaokea, ottanut laulutunteja, keikkaillut nimellä Masa & Orkesterinsa ja tehnyt tammikuussa 2024 singlejulkaisun Masa Joopa Joo. Pitkän ja monipuolisen yrittäjäurani aikana olen tottunut kovaan työntekoon ja olen valmis kovaa työntekoon myös musiikkiurallani.

Pakkanen Tuomas

43 Nurmes

Olen metsien mies Nurmeksesta

Partala Markku

62 Ylivieska

Olen Markku Partala Ylivieskasta. Harrastanut laulamista 90-luvulta lähtien osallistumalla mm. eri laulukilpailuihin sekä omakustanne levyjä julkaissut noin kymmenkunta. Laulaminen on hyvää ajanvietettä kuin myös avopuolisokin laulaa.

Piironen Marko

58 Outokumpu

Olen 58 -vuotias kahden aikuisen lapsen isä Itä-Suomesta. Tärkein harrastukseni on ollut laulaminen jo viimeisen 20 vuoden ajan. Tämä harrastus on kantanut minut läpi hyvien sekä huonojen hetkien.

Pilli Otto

34 Myllykoski

Olen kymenlaaksolainen työmies ja kantrilaulaja, joka elää ja hengittää vanhaa suomalaista iskelmää ja tangoa.

Rannila Kalle-Eevert

26 Vantaa

26-vuotias laulamista, lentopalloa ja tietokonepelejä harrastava insinööri! Laulaminen ja teatteri ollut aina lähellä sydäntä, mutta harrastaminen jäänyt omaksi iloksi. Tangomarkkinoille moni ystävä on sanonut, jotta pitäisi hakea; nyt vihdoin koitti aika, kun uskallusta riitti! Musiikkitaustaa ei hirveästi, mutta teatteritaustaa lukioajoilta, toki jääneet sinne taakse. Ilolla odotan mitä tangomarkkinat tuo tullessaan!

Ranta Mika

54 Espoo

Olen 54-vuotias espoolainen mies jonka elämässä laulaminen on kulkenut lapsesta lähtien. Esiintyessäni haluan välittää kuulijoille tunteen jonka itse löydän laulamistani kappaleista. Kurottelen haaveitani ja tavoitteitani kohti päästäkseni laulamaan suuremmalle yleisölle.

Ratas Mika

58 Orivesi

Olen rautainen amatööri T.A. Karisma! Kasvoin sisään tangoihin ja vanhaan tanssimusiikkiin jo 60-luvun lopulta lähtien radion ja vanhempieni laulelun kautta. Pääsin pienestä asti usein mukaan tanssipaikoille joilla sain kokea mitä aidointa suomalaista tunnelmaa kuunnellessani orkesterien soittoa ja laulua, ja seuratessani lavan reunalta tanssiparien pyörähtelyä pitkin lattiaa. Kotimainen iskelmä ja tango ovat pysyneet koko ajan eturivissä vaikka matkan varrella takkiin on tarttunut paljon muutakin musaa. Topi Sorsakoski oli ja on edelleen ykkönen, mutta arvostan ja ihailen yhtä lailla kaikkia osaavia laulajia ja soittajia. Olen laulanut niin kauan kuin muistan, leikin ja työn ohessa. Kaverini sanoivatkin että minusta tulee isona laulaja (jokohan olisi aika)! Ensimmäisiä esiintymisiäni oli Tiernapoikien kuningas Herodes ala-asteen joulujuhlassa neljänä vuonna. Isoin esiintymiseni tähän mennessä on ollut kaksi soololaulua viitenä iltana eräässä musiikkinäytelmässä Mäntän klubilla Vilppulan mieslaulajien kanssa. Oriveden mieslaulajienkin mukana treenasin pari vuotta. Rokkia olen laulanut ja soittanut kaveribändissä toistakymmentä vuotta. Esiinnyn myös trubaduurina kitaran kanssa jonkin verran. Erilaisia keikkoja on takana pitkälti toista sataa (onks se paljon vai vähän). 30 vuotinen insinööri-urani katkesi muutosneuvotteluiden seurauksena hiljattain. Siksikin, jos laulaminen lähtisi lentoon, olisin heti valmis ja innostunut vaihtamaan vielä täysin uudelle uralle, ja tekemään viimein vain sitä mikä oli alusta asti minulle kaikkein luontevinta ja ominta!

Remes Juha

40 Kuopio

Muusikko, musiikinopettaja. Olen soittanut lapsesta asti pianoa sekä laulaminen alkoi kiinnostamaan myöhemmin. Tykkään erityisesti laulaa iskelmä- ja tanssimusiikkia.

Roth Jari

55 Ähtäri

Sosiaalinen pikku mies laulanu tuttipullo ikäisestä asti

Rusanen Juha-Pekka

33 Kiuruvesi

Olen 33-vuotias laulava kaupunginjohtaja Kiuruvedeltä. Vapaa-aikana tykkään laulaa, lukea ja viettää aikaa läheisten kanssa. Musiikki on ollut aina lähellä sydäntäni. Vuosien varrella olen jonkun verran esiintynyt. Osallistunut myös laulukilpailuihin. Pisimmälle olen päässyt Kainuun tangolaulun taitokisoissa, jossa pääsin muutama vuosi takaperin finaaliin asti. Musiikkikokemusta olen saanut myös paikallisradiotoimittajana.

Saari Jussi

50 Vantaa

Koko iän laulanut kuoroissa ja yksin. Karaokepaikat tulleet tutuksi. Nykyään laulan Uspenskin katedraalikuorossa. Laulussa tärkeintä minulle tunne ja tulkinta.

Salmi Janne

33 Pori

Moi. Olen Janne Salmi. 33-vuotias muusikko Porista. Olen soittanut kohta 30 vuotta rumpuja ja laulanut n. 15 vuotta. Olen toisen polven muusikko ja nimenomaan perinteinen tanssimusiikki on siirtynyt itselleni verenperintönä. Tango onkin luonnollinen suunta lähteä työstämään musiikillista uraansa eteen päin.

Salopuro Aki

33 Alavieska

Olen tuore yrittäjä-metsuri ja muusikko.Haitarikin pysyy kourissa ja esiinnyn joko trubaduurina tai bändin solistina. Perinteinen lavatanssimusiikki iskee parhaiten sekä tanssiessa, että esiintyessä. Lempilajeina jenkat, humpat ja kunnon "rytky-tangot". Olen iloisen auttavainen ja avoin persoona. Pyrin kaikessa ilahduttamaan ympärilläni olevia ihmisiä. Koulutukseltani olen auto- ja työkonetekniikan insinööri, mutta tänä vuonna tulee uutta aluevaltausta myös metsuritutkinnosta.

Schukov Pauli

60 Järvenpää

Aikuisen ikään ehtinyt itseoppinut muusikko, laulaja, kilpatanssija, kosketinsoittaja. Kahden aikuisen pojan isä ja isoisä kahdelle pojalle. Ennen korona-aikaa keikkailua "OneManOrchestra" -periaatteella yksityistilaisuuksissa ja yritysten juhlissa. Tällä hetkellä keikkailua järvenpääläisen "Cava-bandin" kanssa. (Bandin jäsenet kilpatanssijoita).Vieraillut solistina useita kertoja Tuusulanjärven Big Bandissa ja Hyvinkään Rautatiesoittajien puhallinorkesterissa. Tangoseniorikilpailussa kakkossijat vuosilta 2008 ja 2018. Voitto vuonna 2022. Haaveena mm. tehdä äänite, joka olisi temmoltaan kilpatanssiin sopiva ja sitä voisi käyttää tanssiurheilukilpailujen musiikkina. "Nyt jos koskaan tarttis saada jotain näkyvää aikaan?"

Tarvainen Petteri

28 Leppävirta

Pohjois-savosta kotoisin oleva rempseä nuorimies, joka pitää tangon tulkitsemisesta. Lähi vuosina kilpailuvietti on herännyt, jonka vuoksi haen kilpailuun. Musiikki on ollut elämässäni aina.

Vatjus Elias

42 Oulu

Musiikki ja laulaminen vie miestä kiihtyvää kyytiä. Haaveena on laulajan ammatti ja toivon että kilpailu avaisi portteja musiikki alan mahdollisuuksiin ja pääsisin vielä toteuttamaan pienestä pojasta asti alkaneen unelman.

Viljanen Jari

72 Nakkila

Olen kahden pienen pojan, 4v ja 1v, paapa. Soittelen pianoa omaksi iloksi ja myös laulan samasta syystä. No, vaimo joutuu väkisinkin joskus kuuntelemaan, Olen ottanut muutamia laulutuntejakin. Kilpailuun osallistun, koska olen jo yli 18v ja kaikki minun ikäiseni ovat lopettelemassa uraansa. Pitäähän sitä, jonkun ikäluokasta, aloittaakin uraansa ;-). Kuninkaan hommat sujuisivat myös hyvin nyt, kun on eläkeläisenä mukavasti aikaa, Olisi kiva päästä, tämmöisenä tangosukupolven edustajana, kisaamaan, nuorempien kanssa. P.S. Minulla ei ole kunnon äänentoisto- ja äänityslaitteita, joten video ei ole kovin korkeatasoinen.

Änestys on päättynyt (1 day sitten)
Powered by Sillisatama

LISÄTIETOJA

Kilpailijat
Terhi Sytelä
Laulukilpailun tuottaja
p. 044 333 0379
laulukilpailu@tangomarkkinat.fi

Median yhteydenotot
Pasi Ojala
Toimitusjohtaja
Seinäjoen Tangomarkkinat Oy 

p. 044 7309 255
pasi.ojala@tangomarkkinat.fi

ILMOITTAUTUMISLOMAKE