TANGOMARKKINOIDEN
LAULUKILPAILU 2024

ÄÄNESTYS

NAISTEN Sarjan videot

Äänestykseen
Emma Daniels

25 Hamina

Moi! Olen Emma Daniels, muusikko ja laulaja Haminasta. Valmistuin viime keväänä musiikkiteatterin kandidaatiksi Torontossa sijaitsevasta yliopistosta ja muutin sitten takaisin Suomeen. Olen esiintynyt pienestä asti laulaen ja näytellen, ja minut on voinut bongata esim. tämän kauden The Voice of Finlandista ja joistain TV-mainoksista. Tangossa on mielestäni parasta tunteiden ilmaiseminen ja intohimo lyriikoissa - niitä on ihana laulaa! Musiikin lisäksi rakastan esim. matkustelua, hyviä leffoja ja eläimiä.

Gustafsson Karin

29 Helsinki

Olen 29-vuotias Rovaniemellä syntynyt nainen, joka asuu nykyään Helsingissä. Tulen musikaalisesta perheestä ja olen laulanut kirkkokuorossa 10 vuotta nuorempana. Soitin myös nuorempana selloa. Nykyään työskentelen lentoemäntänä ja elän avopuolisoni kanssa mukavaa arkea.

Harju Sanna

41 Kajaani

Olen 41- vuotias varhaiskasvatuksen erityisopettaja, tunnetaito-ohjaaja ja ammattimuusikko Kajaanista. Musiikki on ollut iso osa elämääni aina pienestä saakka. Minulla on loputon into kehittyä ja tulla yhä monipuolisemmaksi muusikoksi ja laulajaksi. Olen soulorkesterin , ’SoulFun Orchestan’perustaja ja laulaja ja viime vuodet olemme kiertäneet Kainuussa ilahduttamassa lapsia ja nuoria tutustuttaen heitä soul- ja rockmusiikin maailmaan. Tangomarkkinoille osallistuminen on ollut minulle pitkän harkinnan tulos. Olen kerran aiemmin hakenut tangomarkkinoille vuonna 2007 ja pääsin 20 parhaan joukkoon . En ollut selkeästikään valmis tuolloin ja vuodet tässä välissä ovat tehneet hyvää. Olen käynyt laulutunneilla 14 vuoden ajan, kouluttautunut lisäksi ammattimuusikoksi ja keikkaillut eri kokoonpanoilla monen eri musiikkigenren parissa. Ajattelen, että minulla on paljon uutta opittavaa vielä musiikin saralla. Arvostan kaikenikäistä yleisöä ja nautin vuorovaikutuksesta heidän kanssaan. Olen esiintyjänä läsnäoleva, aito ja heittäytyjä. Tango on upea ihmisiä yhdistävä musiikinkieli, jonka avulla voi ilmaista syviä tuntemuksiaan. Sen sielukkuus ja tulkinta on aika kiehtonut minua. Pyrin tuomaan omassa tulkinnassani arvostusta perinteistä tangokulttuuria kohtaan mutta myös tuomaan uutta raikasta tulkintaa persoonani ja kokemukseni kautta.

Hautakangas Jaana

47 Alajärvi

Hei! Olen 47 vuotias lastenhoitaja Alajärveltä. Perheeseeni kuuluu aviomies, 10 vuotias tytär sekä kissa. Lauluharrastus on vienyt mennessään vuosien myötä ja vapaa-aika kuluukin hyvin pitkälti laulellen sekä kiertelen ahkerasti erilaisia karaoke- ja laulukisoja.

Hellsten Sari

45 Valkeakoski

Moikka! Olen synnynnäinen viihdyttäjä ja intohimoinen esiintyjä! Spotifyssa on levytyksiäni ja uraltani löytyy upeita saavutuksia, mm. Humppakuningattaruus ja Iskelmäkaraoken Suomen Mestaruus, Tangoprinsessa. Teatterin lavalla olen ollut Piukat paikat -pääroolissa Christian Sandströmin ohjauksessa ja edelliset kolme kesää Vannomatta paras -musiikkikomediassa Heikki Vihisen ohjauksessa. Televisiossakin minua on nähty ja kuultu monissa ohjelmissa. Tahdon tangokuningattareksi tuomaan välitöntä energiaa lavoille, näyttää että unelmat saavutetaan uskomalla itseensä ja tekemällä kovaa työtä! Leivän pöytään olen hankkinut Saarioisilta jo lähes 26 vuoden ajan, keikoilta on tullut juustot ja kurkku! Nähdään Ideaparkissa!? Se onkin himoshoppailijana ja ihmisten parissa viihtyvänä minulle tuttu paikka!

Häkkänen Iitu

32 Espoo

Rakastan laulamista ja ylipäätään musiikkia: elän ja hengitän sitä. Tangossa hienointa musiikillisesti on tekstille ja tulkinnalle jäävä tila sekä sillä leikittely. Olen monipuolinen laulaja, tulkitsija ja muusikko, ja esiintymislava on minulle kuin toinen koti.

Ilvesluoto Sorja

36 Oulu

Rakkauteni musiikkiin kukkii kauneimmin laulunlahjani muodossa ja haluan jakaa iloani yleisölle ❤️

Jokiniemi Linda

28 Salo

Tavoitteellista laulamista takana muutama vuosi. Artistinimellä JoLinda esiintynyt ja julkaissut musiikkia. Tangot ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja muistan kun pikkutyttönä seurasin äidin kanssa television ääressä Tangomarkkinoiden TV lähetystä ja ihailin suuresti vahvoja tulkintoja ja glamouria joka niistä välittyi. Laulamiseen ja esiintymiseen on niin suuri palo, että sitä ei voi sammuttaa.

Kallio Jenna

30 Lempäälä

Olen Jenna, 30-vuotias juuri lempääläläistynyt nuori nainen. Hain Tangolaulukilpailuun ensimmäisen kerran jo heti 18-vuotiaana, mutta olin vielä tuolloin laulajana aika raakile. Sen jälkeen olen harrastanut yksinlaulamista työväenopistoissa ja saanut myös esiintymiskokemusta konserteista syntymäpäiväjuhliin. Tangolaulukilpailu on säilynyt mielessäni koko ajan, ja nyt koin ajan olevan kypsä minun hakea uudestaan. Pari vuotta sitten sairastettu rintasyöpä herätti minussa halun toteuttaa rohkeasti unelmiani, ja laulaminen ja esiintyminen ovat asioita, joiden tekemisestä nautin valtavasti! Esiintyjänä olen lämmin ja varma, ja toivon että saisin välitettyä kuulijoilleni sekä laulamisen riemun että tangon tunteet.

Keinänen Katariina

46 Lahti

Olen Kata. Synnyin laulajaksi, mutta sairaanhoitaja minusta tuli. Joskus sielukin kaipaa laastaria ja laulu on hyvä lääke. Olen tämän vuoden hallitseva IskelmäMestari ja toivon saavani laulamisesta kokopäivätoimisen ammatin.

Keskinen Arja

54 Kurikka

Olen musiikkia aktiivisesti harrastava lähihoitaja. Rakastan esiintyä ja laulaa. Keikkailen silloin tällöin ja käyn laulu kisoissa. Voitin Laila ja Olavi kisan - 22 ja Loistava laulaja kisassa tulin kakkoseksi tänä vuonna. Tango on myös lähellä sydäntä.

Keskitalo Outi

39 Enontekiö

Olen käsivarren Lapista Enontekiöltä kotoisin oleva laulaja/lauluntekijä/musiikinopettaja. Intohimoni on vanha suomalainen iskelmämusiikki ja sieltä erityisesti vanhat tangot resonoivat sielun ääneeni. Vietän elämänmakuista arkea perheeni kanssa, unohtamatta silti itselleni tärkeitä asioita, joiden äärellä koen rakkautta ja vapauden tunnetta eli laulamista ja esiintymistä. Elämä on liian lyhyt jossittelulle. :)

Kivelä Anu

41 Sauvo

Moikka! Laulaminen on ollut mulle rakas harrastus pienestä asti. Keikkallut olen sivutoimisesti parisen kymmentä vuotta. Musiikin lisäksi harrastelen metsän- ja puutarhanhoitoa. Luonto ja Suomen kesä ovat ihan parhautta! Sitkeästi havittelen tangounelmaani. Edellisestä sauvolaisesta tangokuninkaallisesta tulee tänä vuonna 25 vuotta, tuohon haen jatkumoa. Rakkaudesta tangoon

Kontio Annika

55 Ähtäri

Olen pohjoisesta kotoisin oleva, nykyisin ähtäriläinen laulajatar. Sydämeni sykkii nostalgiselle ja melodiselle musiikille, vanhoille helmille. Haluan esittää kuulijoille tunteella myös tuoreita, pieteetillä valikoituja tarinoita ja säveliä, jotka saavat liikkumaan ja/tai liikuttumaan. Olen pitänyt välillä taukoa esiintymisestä, mutta teen nyt vahvaa paluuta laulajana, koska kynttilä ei pysy vakan alla, sisäinen palo ei sammu. Laulu on minussa, eikä lähde pois.

Koponen Tarja

60 Ylivieska

Laulamista ja esiintymistä rakastava pirtsakka laulujen ja tunteiden tulkitsija. Olen toiminut ikäni lasten kasvatus -ja opetusalalla (erityisopettaja). Oma julkinen laulusivusto löytyy facebookista, laulaja Tarja Koponen.”Do what you love. Love what you do.”

Koskipuro Sara

29 Kouvola

Olen Kouvolalainen terveydenhoitaja, laulaja, lauluntekijä, pianisti ja äiti jo koululaiselle pojalle. Musiikki on koko perheemme yhteinen asia ja äärimmäisen tärkeä voimanlähde arjessa. Pidän esiintymisestä ja olen luonteeltani eloisa, sekä ulospäinsuuntautunut. Innostus tangoon on lähtöisin isovanhemmiltani, joiden lempikappaleet ovat tangoja.

Lairikko Elisa

33 Siivikkala

Olen noin 10 vuotta työskennellyt musiikin ja musiikkiteatterin parissa . Takataskussa on muusikon paperit Tampereen Konservatoriolta, ammattiopintoja klassisesta musiikista Tamkista sekä Metropolia Ammattikorkekoulusta, lisäksi 2014 valmistuin Lontoosta International College of Musical Theatre musiikkiteatteri esiintyjäksi. Töiden ohella opiskelen tällä hetkellä klassisen laulun syventäviä opintoja Tampereen Konservatorion ammatillisella toisella asteella Tarja Mäki-Latvalan johdolla. Tangomarkkinoita olen seurannut lapsesta asti ja ihaillut sen vanhan ajan glamouria sekä tunnelmaa. Olen äänialaltani sopraano, mutta koen että nyt kolmekymppisenä ääneni on kypsynyt sen verran ja saanut lisää tangoon vaadittavaa tummaa väriä, että olisin valmis antamaan oman taiteellisen panokseni tangolaulu-kilpailuun. Vapaa-ajalla vietän aikaa perheen kanssa, remontoin vanhaa taloa ja rakastan erilaisia kulttuurielämyksiä sekä käsillä tekemistä.

Laitinen Miia

30 Jyväskylä

Olen muusikko tangon palo sydämessään! Haluan edistää suomalaisen tango- ja lavatanssikulttuurin jatkumista. Minusta tulee tanssilavoilla esiintyvän laulajan ja orkesterinjohtajan lisäksi tangoartisti. Elämäntavaltani olen tanssija ja minut voi nähdä niin lavatansseissa, milongoissa kuin salsailloissa. Minua inspiroi myös runous ja teatteri. Haen Tangomarkkinoiden laulukilpailuun, koska se voi antaa visiolleni siivet. Olin mukana viime vuonna, mutta silloin kilpailu jännitti enkä osannut esittäytyä kunnolla. Nyt olen valmis.

Latvala Piia-Pauliina

33 Renko

Olen taidetta ja hyvää huumoria rakastava Hämeenlinnalainen eläintenhoitaja. Olen opiskellut laulua Hämeenlinnassa ja Turussa. Keikkoja on tullut tehtyä eri musiikkityyleillä. Tällä hetkellä laulan pääsääntöisesti eläimille töiden lomassa.

Lindberg Eveliina

40 Vimpeli

Harrastan musiikkia aktiivisesti, keikkailemalla ja julkaisemalla omaa musiikkiani. Olen laulanut pienestä asti. Asun perheeni kanssa Vimpelissä jossa työskentelen hoiva-avustajana ikäihmisten parissa. Unelmani on päästä esiintymään enemmän ja isommille yleisöille!

Lindell Laura

40 Helsinki

Kutsumusammattini, tämän äärellä minun sieluni palaa! Matkalaukusta löytyy tietoa, taitoa, kokemusta, nöyryyttä, iloa ja energiaa. Olen helposti lähestyttävä, monipuolinen ja kunnianhimoinen ehdokas tämän vuoden tangokuningattareksi. Toivottavasti tämä matka on pitkä ja täynnä uusia huikeita kokemuksia!

Mentula Noora

25 Lappeenranta

Mie olen nuorehko laulajanalku Lappeenrannasta, jonka sydän sykkii suomalaiselle tango- ja iskelmämusiikille. Musiikkia on tullut harrastettua laulamisen ja kitaransoiton muodossa pienestä pitäen. Unelmat sijoittuvat iskelmämusiikin tähtitaivaalle, ja sitä lähdetään tällä tavalla tavoittelemaan!

Mäki Mari

42 Kerava

Perheeseeni kuuluu mieheni Juhan (Julle) lisäksi kaksi tytärtä ja Viima-chihuahua (josta olemme perheenä tehneet myös julkaistun ja palkitun lastenlaulun). Musiikki, laulaminen ja tanssiminen kuuluvat perheemme jokapäiväiseen elämään. Tytärten kanssa harrastan balettia ja muita tanssilajeja. Keikkailen aktiivisesti muusikkomieheni kanssa Mari ja Julle sekä Mölyapinat -kokoonpanoilla. Teemme ja julkaisemme myös omaa musiikkia. Profiilit @marijajulle @mölyapinat @marimaki1 löytyvät Instagramista, Facebookista ja TikTokista. Olen innostunut viime vuosina iän karttumisen myötä laajentamaan lauluosaamistani tangon ja vanhempien iskelmien maailmaan ja tavoittelen laajempaa keikkayleisöä tanssi- ja lavakulttuurin puolelta tulevaisuudessa. Tango- ja iskelmämusiikki ovat kiinnittyneet jo lapsuudessa syvälle artisti-identiteettiini ja laulujen tunnelmat osuvat suoraan tunnemaailmaani. Haluan päästä välittämään tango-tunnelmointiani ja tango-fiilistä entistä laajemmalle yleisölle. Olen myös osallistunut tangokarsintaan aikaisemmin kerran 2000-luvun alussa. Virkatyönä työskentelen oikeusministeriössä.

Mäntyniemi Raija

37 Kauhajoki

Juuret on kasvaneet musikaalisen suvun keskellä pienestä saakka perinteiseen tangoon ja tanssimusiikkiin. Musiikki on kuulunut koko perheen ja suvun intohimoon. Taitajia ja ammattilaisia porukasta löytyy niin laulun, soittamisen kuin tanssinkin saralla. Tangomarkkinat on ollut itselle pienestä tytöstä asti haave ja unelma. Nyt aika sille olisi vihdoin kypsä, sillä elämänkokemukset ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkitsemiseen. Olen tummaääninen tunteiden tulkitsija, joka liikuttaa ja koskettaa kuuntelijaansa.

Ojala Mirella

24 Helsinki

Ihastuin tangon taikaan jo lapsena ja siitä asti olen haaveillut tangokuningattaruudesta!

Oraste Henna

45 Palokka

Olen Henna Jyväskylästä ja ottanut osaa vuonna 2022 TangoMaistro kisaan sija 3 tuli silloin ja uudestaan otin osaa 2023 tuolloin sijoitu oli toinen. Laila ja Olavi kisoissa tuli myös käytyä ja Jari Puhakan kanssa on tehty nyt 2 sinkkua. Jari sai puhuttua minut mukaan tänne joten tässä ollaan nyt sitten yrittämässä mihin asti päästään 😊 ystävällisin terveisin: Henna Oraste

Pelkonen Kaisa

45 Heinola kk

Olen Kaisa Pelkonen Heinolasta. Toimin tällä hetkellä yrittäjänä ja musiikkia harrasta kaiken vapaa-ajan. Laulan erilaisissa kokoonpanoissa. Tangomarkkinoilla haen ensimmäistä kertaa.

Pennanen Carita

50 Nokia

Hei, Olen monen vuoden tauon jälkeen ruvennut laulamaan uudelleen ja olenkin luvannut itselleni tänä vuonna altistua laulukilpailuille. Täten olen myös luvannut olla itselleni armollisempi kun huuhdon pölyttynyttä itseäni. Keikkailin tanssilavoilla ja ravintoloissa 2000-2010 päivätyöni ohessa.

Piippo Virpi

57 Pyhäntä

Laulamista ja esiintymistä rakastava maaseudun kasvatti ja tangotyttö koko sielultaan.

Pirilä Minna

39 Ylikiiminki

Olen nykyään Ylikiimingissä asuva, Hyrynsalmelta kotoisin, syyskuussa 40-vuotta täyttävä huumorintajuinen, iloinen, eläimiä rakastava nainen. Naimisissa, kahden pojan äiti. Ammatilta sähköinsinööri. Kolme koiraa ja yhden niistä kanssa kuljen syksyisin hirvimetsällä. Tykkään erittäin paljon laulamisesta!

Pisilä Marja

38 Pyhäjoki

Olen perinne iskelmän tahdissa varttunut tanssilavan kasvatti, joka kuin huomaamatta on jo ehtinyt aikuisen naisen ikään. Myönnän olevani nostalgikko ja pidän historiasta ja vanhoista esineistä. Uusin tuttavuus on vanha savikiekkosoitin, jonka sain joululahjaksi. Savikiekoillani pyörii vanhat iskelmät ja sitäkin myötä myös tangolla on suuri rooli elämässäni yhä edelleen. Jalat minulla on lujasti kotiseutuni mullassa, vaikka työt ovat tuoneet minut varsinaiseen Suomeen. Koen olevani herkkä ja empaattinen ihminen, joka arvostaa mielen, sydämen ja sielun viisautta. Elämä onkin jatkuva opintomatka itseen ja ihmisyyteen. Mutta myös jatkuvaa tasapainoilua niin monen uuden ja mielenkiintoisen sekä toisaalta taas hyvin vanhan ja vaalimisen arvoisen asian kesken.

Puhakka Leila

43 Hamina

Olen 43-vuotias musiikkipedagogi ja varhaiskasvattaja Kymenlaaksosta. Musiikki, laulaminen ja soittaminen ovat kuuluneet elämääni pienestä pitäen. Ensimmäinen istrumenttini oli piano ja sen jälkeen ammattiopinnot veivät laulun pariin. Valmistuin ensin musiikkileikkikoulun opettajaksi ja sitten laulunopettajaksi vuonna 2015 AMK Metropoliasta. Olen koulutukseltani klassinen laulaja ja olen laulanut mm. Savonlinnan oopperajuhlakuorossa. Lasten ja musiikin parissa olen työskennellyt useita vuosia. Tällä hetkellä toimin esikoulun opettajana Haminassa ja laulu on pysynyt harrastuksena.

Rintamäki Taru

32 Vaasa

Olen Vaasalainen laulaja, laulan coverbändissä, teemme hää- ja pikkujoulukeikkoja. (https://www.youtube.com/watch?v=N5dL-8V0DBI) ääninäytteitä (https://soundcloud.com/tarupupu). Käyn päivisin töissä ja olen opinnäytetyötä vaille valmis kansainvälisen kaupan tradenomi. Vapaa-ajallani teen livelähetyksiä Twitch-suoratoistoalustalle. Ja olisi ihana kuvata tango matkaani, jos sellaiselle lähden.

Saal Marita

63 Ikaalinen

Iloinen, valloittava persoona. Varma, tumma- ja vahvaääninen tulkitsija. Keikkailen oman orkesterin kanssa. Laulukilpailujen konkari.

Saarilampi Kati

48 Ylivieska

Olen Ylivieskalainen laulajatar, naimissa, kahden teinityttären äiti ja valtion virkamies. Olen osallistunut muutamiin laulukisoihin parina viime vuotena ja menestynyt niissä hyvin. Laulan vapaa-ajallani esiintyvän viihdeorkesterin solistina sekä myös viihdekuorossa soopraanona. Olen ollut mukana myös muissa musiikillisissa kokoonpanoissa ja äänittänyt 2 sinkkua. Lauluharrastus on harrastuksistani rakkain ja tuo elinvoimaa arkeeni. Harrastan myös kuntoliikuntaa, moottoripyöräilyä sekä kasillä tekemistä kotoilun parissa. Olen syntynyt isoille lavoille esiintymään ja tulkitsemaan tangoja ja iskelmää liveorkesterin kera. Osaan kuitenkin myös pop-genren. Monipuolisuus on valttini ja piristys. Suvussamme on myös menestyvä oopperalaulaja, jonka uraa ja intohimoa klassiseen musiikkiin arvostan korkealle. Tangokuninkaallisen ominisuuksiin kuuluukin mielestäni oleellisena osana sydämen palo ja karisma, joka jalostuu vain estradeilla. Mahdolliseen menestykseen vaikuttaa kyky ymmärtää, että mikä tahansa työ vaatii kommunikointitaitoa laulutaitojen ohella sekä päämäärätietoisuutta ja intohimoa. Laulaminen on intohimolaji kuten mikä tahansa taiteenlaji. Tangokuningattaren kruunu olisi unelmien täyttymys, ja kantaisin kruunua nöyrin mutta työtä pelkäämättömin ottein. Toivon raadille menestystä valintoihin

Saarinen Minna

47 Sastamala

Olen keikkaileva artisti Sastamasta.Olen positiivinen ja elämänmyönteinen, sekä rakastan haastaa itseäni kohti uusia seikkailuja.Tango on aina ollut tärkeä osa elämääni, ja uskoisin että minusta tulisi hyvä juhlavuoden kuningatar.

Sallinen Ada

26 Espoo

Aloitin lauluopintoni äitini Anu Hälvän opissa ja tällä hetkellä opiskelen laulua Helsingin konservatoriolla opettajanani Mika Nikander. Työskentelen teatterialalla ohjaajan assistenttina ja järjestäjänä, ja koulutukseltani olen tradenomi sekä lentoemäntä. Kokemusta on kertynyt myös hieman tv- ja elokuvapuolelta sekä teatterinäyttelemisen ja yhden oopperaroolinkin myötä. Aiempi instrumenttini on viulu, jota soitin muun muassa Lappeenrannan kaupunginorkesterissa äänenjohtajana vuonna 2017. Nautin laulamisesta kaikkein eniten ja laulankin mielelläni oikeastaan ihan kaikkea. Tangojen ohella sydäntäni lähellä ovat etenkin musikaalit.

Sarjasto Meeri

28 Tampere

Olen 28-vuotias laulaja ja laulunopettaja Tampereelta. Työkseni opetan pop/jazz-laulua eri oppilaitoksissa, sekä keikkailen aktiivisesti mm. häissä ja yritystilaisuuksissa. Minulla on keikkailun ja opettamisen lisäksi kokemusta musikaaleista niin lavalta esiintyjänä kuin kulisseistakin laulunohjaajan roolissa. Musiikkimaultani olen melko kaikkiruokainen kevyen musiikin eri genreissä. Perinteisen tanssimusiikin suhteen minulla on erityinen paikka sydämessäni juuri tangoille. Vapaa-ajallani pidän ulkoilusta, dekkareista, ystävistä ja hyvästä ruuasta.

Savela Anu

47 Saarijärvi

Olen iloisen pirskahteleva musiikin ammattilainen Keski-Suomesta. Rakastan laulamista ja esiintymistä. Suuri iloni on ollut työskennellä laulunopettajana jo yli 20 vuoden ajan. Keikkailen ahkerasti trubaduurina itseäni pianolla säestäen sekä bändin kera. Minulla on tuplatutkinnot musiikkipedagogina sekä klassisen että kevyen musiikin puolelta. Vapaa-ajalla lenkkeilen, vietän aikaani ystävieni ja läheisteni kanssa, olen myös intohimoinen saunoja.

Siiskonen Sanni

26 Helsinki

Olen Mikkelistä kotoisin oleva ammattimuusikko. Nykyään asun Helsingissä musiikkipedagogiopintojen parissa. Olen haaveillut tangokuningattaren kruunusta lapsesta saakka ja olisi suuri kunnia päästä edistämään tango- ja iskelmäkulttuuria Suomessa. Olen valmis tangokiertueelle ja se on sitä elämää, josta haaveilen. Se myös sopisi elämäntilanteeseeni nyt parhaiten. Pidän lavalla olosta ja live-esiintymisessä pääsen parhaiten oikeuksiini. Olen vahva tulkitsija ja tangokappaleet ovat täynnä myös vahvoja tunteita. Haluan olla nuorille esikuvana ja muistuttaa tangon perinteistä. Esikuviani ovat esimerkiksi Jenna Bågeberg ja Teemu Roivainen. Olen ollut aiemmin Tangomaestro- ja Kultakurkku-laulukilpailussa hopeasijoilla, joista on kertynyt innokkuutta päästä myös Tangomarkkinoille. Olen hakenut tangomarkkinoille aiemminkin ja minusta olisi ihanaa päästä kokemaan Tangokuningattaren elämää.

Sirén Ilona

32 Turku

Olen musiikkipedagogi Turusta ja rakastan elävää musiikkia. Minua inspiroi musiikkiteatteri, livetilanteiden hetkellisyys ja musiikin eri tyylisuunnat. Viihdyn luonnossa, etenkin saaristossa ja eläinten parissa.

Suhonen Anniina

28 Naantali

Olen alunperin kotoisin maalta meidän landelta, nimeltä Somero. Nykyisin kuitenkin asustan aurinkoisessa Naantalissa, perheeni kanssa. Luonteeltani olen rempseä, aktiivinen, iloinen, muut huomioon ottava sekä kiltti. Kavereiden mielestä olen ihminen, jolla on aina meneillään jokin projekti ellei samaan aikaan useampikin. Aktiivisen luonteeni vuoksi rauhoittuminen on välillä todella tärkeää ja tähän auttaakin parhaiten musiikki, etenkin laulaminen. Laulaminen on ollut aina tapani käsitellä tunteita, rauhoittua sekä pysähtyä ihan vain tähän hetkeen. Pienestä asti toiveeni on ollut olla laulaja, ja pienestä asti tämän haaveen eteen olen töitä myös tehnyt. Olen kasvanut tanssilava kulttuurin parissa n.6- vuotiaasta asti, sillä isoisäni oli yksi Someron Esakallion perustaja jäsenistä. Hänen ansiostaan olen nähnyt monia iskelmätaivaan kirkkaimpia tähtiä ja heidät nähtyään lavalla ajattelin, että vielä jonain päivänä minäkin haluan olla iskelmätaivaan tähti. Tämä on yksi syy miksi lähden nyt tavoittelemaan kruunua Seinäjoen tangomarkkinoille!

Suhonen Satu

37 Rääkkylä

Olen rempseä ja iloinen laulaja Pohjois-Karjalasta. Kotoa löytyy kaksi ihanaa lapsukaista sekä mies ja koira. Päivätyökseni toimin luokanopettajana ja apulaisrehtorina. Laulanut olen koko ikäni. Tango ja suomalainen tanssimusiikki ovat lähellä sydäntäni. Laulaminen on intohimoni ja nautin siitä, kun saan jakaa hyvää mieltä ja erilaisia tunteita laulamalla. Rakastan suomalaista lavatanssikulttuuria ja toivonkin sen elävän vielä pitkään.

Suihkola Janina

24 Helsinki

Olen 24-vuotias muusikko Helsingistä ja tällä hetkellä opiskelen Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatusta. Keikkailen erityisesti laulajana sekä säestäen itseäni harmonikalla. Laulajana toimin monien eri musiikkityylien parissa ja koen sen olevan vahvuuteni myös kilpailussa. Harmonikka on laulun lisäksi minulle tärkeä soitin ja olen myös vuoden 2018 Kultaisen harmonikan voittaja.

Sundgrén Marja

38 Varkaus

Olen Marja, 38-vuotias musiikkiteatterin ammattilainen Varkaudesta. Olen töissä Varkauden teatterissa näyttelijänä. Olen avoin sekä energinen persoona. Rakastan musiikkia, laulamista sekä esiintymistä. Tykkään monenlaisesta musiikista ja kuuntelen sekä laulan mielelläni musiikkia eri musiikkigenreistä. Toki erityisesti suomalainen musiikki ja lyriikat ovat vahvasti sydäntäni lähellä. Myös Tangomarkkinoilla ja tangomusiikilla on erityinen paikka sydämessäni.

Suopanki Venla

25 Oulu

Olen 25-vuotias nainen Oulusta. Ammatiltani olen sairaanhoitaja. Musiikkia olen harrastanut lapsesta asti. Peruskoulut kävin Oulussa musiikkiluokalla ja valmistuin ylioppilaaksi Madetojan musiikkilukiosta 2018. Olen laulanut erilaisissa kokoonpanoissa, kuoroissa ja yhtyeissä. Olen soittanut myös poikkihuilua nuorempana yli 10 vuotta. Keikkaillut olen jonkin verran.

Takarautio Janette

21 Tampere

Olen 21 vuotias Janette Tampereelta! Työskentelen huonekaluliikkeessä. Aikaisempaa musiikkitaustaa löytyy, kun kävin musiikkilukion. Ylä-asteella laulutunnit. Iskelmä ollut aina lähellä sydäntäni.

Toivanen-Perko Johanna

45 Köyliö

Olen teatteria ja musiikkia harrastava luokanopettaja, joka opiskeli keväällä -23 musiikkiteatterin perusteet ja tällä hetkellä opiskelen musiikkipedagogin (YAMK) tutkintoa pääaineena moderni kulttuurituotanto. Unelmani on päästä esiintymään yleisölle suuren orkesterin kanssa ja päätin nyt lähteä tavoittelemaan sitä.

Torvinen Siiri

25 Jyväskylä

Olen jyväskyläläinen laulaja, muusikko ja laulunopettaja. Koen suurta intohimoa musiikkia kohtaan ja haluan kehittyä jatkuvasti niin laulajana, musiikintekijänä, esiintyjänä kuin laulunopettajanakin. Monien tyylilajien ohella tango kiehtoo minua paljon ja haluan oppia hallitsemaan genren moitteettomasti. Monipuolisuus on yksi vahvuuksistani, olen aito esiintymistilanteissa ja heittäydyn täysillä haastamaan itseäni!

Tuliniemi Sari

44 Kirkkonummi

Heissan! Oon Sari, 44 laulava virkailija Kirkkonummelta. Musiikki on intohimoni ja tangolla on erityinen paikka sydämessäni. En ole enää ihan junioriosastoa, mutta koska kisassa ei ole yläikärajaa ja mieli on kuusitoistakesäisen uskallan osallistua kilpailuun mukaan. Keikkailen aktiivisesti bilebigbad Bolton Avenuen riveissä. Myös tanssimusiikkia soittavassa kokoonpanossa ja omalla nimelläni pienemmissä tilaisuuksissa. Olin vuonna 2022 tangojen finaalissa, mutta nyt nälkä on kasvanut hirmuisesti! Haluan voittaa!!

Änestys on päättynyt (1 day sitten)
Powered by Sillisatama

LISÄTIETOJA

Kilpailijat
Terhi Sytelä
Laulukilpailun tuottaja
p. 044 333 0379
laulukilpailu@tangomarkkinat.fi

Median yhteydenotot
Pasi Ojala
Toimitusjohtaja
Seinäjoen Tangomarkkinat Oy 

p. 044 7309 255
pasi.ojala@tangomarkkinat.fi